Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A DRAGON MAX Kft. 2008-ban alakult, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás.

Elsődleges küldetésünknek tekintjük a hazai innovációs folyamatokban való intenzív részvételt, különösen az információtechnológia és a mérnöki tervezés/prototípus gyártás területén.

Munkáinkban megfigyelhető a precizitás, az egyszerű megoldások és a megvalósíthatatlan áthidalása.
Fő célunk, hogy ügyfeleink igényeit teljes mértékben kiszolgáljuk és ezzel maximális elégedettségüket kivívjuk, nem csak a mérnöki szolgáltatások területén.

A DRAGON MAX Kft. magasan képzett és hosszú évekre, valamint számos fejlesztési és tervezési projektet maguk mögött tudó szakemberekkel rendelkezik és magabiztosan mozog a modern technológiákat felhasználó innovációs projektek világában.

Mottónk: "Az akadályok azok az ijesztő dolgok, amiket akkor látsz, ha szemedet leveszed a célról" - (Curt Carlson)

Meggyőződésünk szerint a Szolgáltatásorientált architektúra (SOA) elvei mentén való építkezés alkalmas arra, hogy a fent említett célokat Partnereink elérjék. Mi ezért az utóbbi években tudatosan a SOA köré építettük fel szolgáltatásainkat és megoldásainkat. A SOA három alapelve, az újrafelhasználás, a lazán csatoltság és a folyamatok mentén való gondolkodás, mind egy olyan architektúra irányába mutatnak, amely képes megvalósítani az igényelt rugalmasságot és a dinamizmust. Fontosnak tartjuk megjegyezni azonban, hogy mi nem csak elméletek, hanem gyakorlati tapasztalataink alapján is építkezünk. Megoldásaink nem csak termékek, hanem olyan módszertanok is egyben, amelyek a termékek helyes és a célok érdekében történő felhasználását hivatottak segíteni.

A DRAGON MAX Kft. által követett vállalati stratégia sikerét bizonyítja, hogy új megrendelőink rendre a korábbi elégedett ügyfelek ajánlására keresnek fel minket. Kívánhat ennél jobb visszajelzést egy cég?

Cégünk önállóan is kiveszi részét a hazai innovációs kihívások aktív megválaszolásából. Partnereink számára megvalósított IT és mérnöki projektjeinken kívül a DRAGON MAX Kft. rendelkezik saját, sikeresen megvalósított uniós projekttel is.

Cégünk kiemelten az alábbi tevékenységekkel foglalkozik:

• Építőipari generálkivitelezés

• IT és távközlési eszközök kereskedelme, fejlesztése

• Szerszám és kisgépek forgalmazása

• Gépforgalmazás, beszerzés:

Földmunka
Fémipar
Fafeldolgozó és bútoripar
Épitőipar
Élelmiszeripar
Csomagolástechnika
Beton- és betonelem gyártás
Anyagmozgatás

  • A cég székhelye: 1152 Budapest, Illyés Gyula utca 2-4.